Inferno Race

Cursa d'obstacles

1à Cursa d’obstacles

26/10/2017

169 corredors van gaudir de la primera edició de la Inferno Race, una cursa de cinc quilòmetres amb 15 obstacles, que va tenir lloc per zones rurals del nostre municipi el diumenge 15 d’octubre. Des de la Regidoria d’Esports vam col•laborar en l’organització d’aquesta cursa amb el Club d’Atletisme d’Abrera. 

L’esdeveniment va unir esport i diversió. Minuts abans de donar el tret de sortida a les 09:30 hores, el director i fundador de la cursa, Fran Gijón, va comentar: “Va a ser un gran día, hemos trabajado con mucha ilusión para mimar hasta el último detalle de la carrera. Esta será la primera de muchas”.

Proves originals
Els corredors van fer la cursa repartits en set tandes de 25 persones. Saltar tanques, portar pneumàtics, arrossegar-se pel fang, escalar cordes, encistellar pilotes de bàsquet… Els 15 obstacles van fer d’aquesta cursa un esdeveniment destacat per l’originalitat de les proves, l’encant del camí i, sobretot, l’actitud dels més de 40 voluntaris.

Fomentem l’esport en bona companyia!
La cita es va convertir en tota una festa, en clau saludable, que va finalitzar amb la cerimònia de lliurament de premis. En representació de l’Ajuntament d’Abrera, el Regidor d’Esports, Francisco Sánchez, i el cap del Departament d’Esports, Joaquim Esteve, van destacar el suport de l’Ajuntament a aquest tipus d’activitats saludables i van felicitar l’equip organitzador. «Todavía recuerdo como hace cuatro meses Fran, el creador de la Inferno Race, y Jordi Moreno, presidente del Club de Atletismo de Abrera, se reunieron conmigo y me propusieron el proyecto, enseguida supe que desde Abrera debíamos apoyarlo al máximo», va explicar el regidor. «El año que viene repetiremos y de forma más ambiciosa. ¡Contad con nosotros para fomentar el deporte en buena compañía! Enhorabuena.», va afegir el regidor d’Esports.

Treballem per la segona edició
Fran Gijón no va dubtar a celebrar l’àmplia participació de corredors i voluntaris, i va acabar el seu agraïment convidant a treballar en la II edició de la Inferno Race. Per la seva banda, el president del Club d’Atletisme d’Abrera, Jordi Moreno, va agrair la feina realitzada pels col·laboradors i va reafirmar l’afany del Club per fomentar l’atletisme al municipi, que compta amb l’experiència d’haver organitzat amb èxit nou edicions de la cursa Popular d’Abrera (Abrera Corre D9).

Resultats
El corredor Jesús Morales, del club Tigres Tropicals, es va alçar com a campió de la categoria masculina amb un temps de 00:42:24 (temps real de 00:24:11). En la categoria femenina, la corredora Elisabet Cornellà, del club Triatló Malgrat, va aconseguir el podi en finalitzar la cursa en un temps oficial de 00:57:34 (temps real de 00:30:19). El premi a l’equip més nombrós se’l va emportar l’abrerenc Tranki KVamos, amb 16 integrants, que ho van donar tot quilòmetre a quilòmetre.

La Inferno Race es consolida com una forma diferent de córrer i gaudir de cada gambada, independentment del nivell de corredor. Us esperem per la propera edició!